måndag 16 april 2012

snabb update

Eh, jag har redan börjat blöda......

Ringde in till CvL och sköterskan sa: "ja, detta har vi ju varit med om förut.. nu måste jag kolla min kalendar!" Jag har fått en tid för kontroll redan den 30e April.

Så nu vet jag faktiskt inte vad som händer.

5 kommentarer:

  1. Men hallååå vad händer? shit.. galet! hoppas det är ett bra tecken bara!! vad sa hon mer? ska du göra något annorlunda eller bara köra på? puss!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahah, jag vet inte!? Är typ i chock. Hon lät själv lite chockad och ba "hmm.." Hon sa att hon kollade kalender och att vi hade planerat ÄP v.21... och ja, jag vet inte?
      Ska iaf in på kontroll den 30e och se hur det ser ut.
      Men ska fortsätta spraya tills dess iaf, dvs 2 veckor. Sen får vi se..? Kanske får börja med sprutorna direkt? Haha.

      Eller tänk så skjuts allt upp!?!?!?!?

      Radera
  2. nä jag tror inte allt skjuts upp dom sätter dig inte på behandling och sen låter dig vänta. jag tror att om det ser bra ut den 30de så får du börja med sprutorna :) tjoho. men vadå inte planerat v 21 fan har dom ingen koll eller?? :S

    SvaraRadera
  3. Nej menade mer att jag inte vet :P HAHA. Att dom har koll hoppas jag verkligen! Men vore så himla skönt om vi får bärja tidigare. Gah, måste hämta ut anpullerna till sprutorna isf hahah. Men dom lär väl tala om det då :)

    Men så jävla typsikt mig. Haha. Jag som trodde att mensen skulle vara försenad och allt. Nej men kom 1-2 veckor för tidigt. haha

    SvaraRadera
  4. Ja absolut! :D jag hoppas på det bästa. vi får prata mer ikv! haha ja men så är det jämt :p alltid något som blir knas. Kram!

    SvaraRadera